A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

30 жовтня 2017 року відбулася атестація особового складу Лісовогринівецької аварійно-рятувальної служби на готовність дій за призначенням

Дата: 01.11.2017 10:37
Кількість переглядів: 855

30 жовтня 2017 року  на базі 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону відбулася атестація особового складу аварійно-рятувальних служб області. Рятувальники Лісовогринівецької аварійно-рятувальної служби в складі 9-ти чоловік  теж  проходили атестацію. Мета заходу – перевірка здатності особового складу до проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, гасіння пожеж, а також для надання права на проведення таких робіт.

Під час атестації був перевірений рівень спеціальної та фізичної підготовки бійців; обсяг знань, умінь і практичних навичок рятувальників; обізнаність в  аварійно-рятувальній справі і тактиці ліквідації аварій та надзвичайних ситуацій; їх придатності за станом здоров’я до виконання аварійно-рятувальних робіт.

Тож за результатами атестації бійці Лісовогринівецької аварійно-рятувальної служби успішно склали заліки та готові до дій за призначенням та отримали звання  "Рятувальник".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь