A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Проведення робочої наради

Дата: 31.05.2016 12:03
Кількість переглядів: 920

31 травня поточного року під головуванням заступника сільського голови  Рудика О.А. проведено  спільну робочу нараду  з начальником першого ДПРЗ Свірчуком О.О., начальником Хмельцького міського управляння ДСНС України Дадашова Р.З. та начальником місцевої пожежної команди Німчиком О.О. щодо прискорення вирішення питання по створенню  підрозділу місцевої пожежної охорони для забезпечення доступності послуг у сфері надання пожежної допомоги на території сільських населених пунктів новоствореної Лісогринівецької сільської об'єднаної територіальної громади.

Під час проведення наради ініціювалось питання щодо забезпечення проведення виконання робіт по реконструкції адміністративного приміщення бувшої сільської ради в с.Аркадіївці в частині його реконструкції  для розміщення особового складу пожежної комвнди та спеціалізованої техніки.

Також інформуємо, що для виконання вище вказаних робіт з Державного фонду регіонального розвитку виділено субвенцію в розмірі 630 тис.гривень та 70 тис.гривень виділено з місцевого бюджету.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь