A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Свято Івана Купала в Дитячому садку "РОМАШКА"

Дата: 07.07.2017 13:11
Кількість переглядів: 1887

 

Івана Купала (Іванів день) – свято, відоме з далеких часів. Цього дня слов’яни вшановували сонце, родюче літо і зелені луги. Люди одягали вінки, які плели з квітів і трав, танцювали, співали оди природі. У центрі вогнища розміщували стовп, верхівку якого прикрашали палаючим колесом, яке символізує сонце. Найцікавішою розвагою для молоді на Івана Купала здавна являються стрибки через ритуальне вогнище. Слов’яни вірили, що купальський вогонь наділений здатністю спалювати усе погане (невдачі, хвороби, нечисту силу). Той, кому вдасться стрибнути вище і сильніше за інших, буде щасливий увесь рік.

 

 

7 липня 2017 року,  в дитячому садку «Ромашка» Лісовогринівецької сільської ради пройшло святкування Дня Івана Купали, який організували вихователі ДНЗ. Відбулося справжнє шоу, в якому брали участь герої Чума та Водяний.  

 

Діточки показали свою кмітливість, відгадуючи загадки, пограли в рухливі ігри на розвиток швидкості реакції . Чума організувала естафети, у яких дошкільнята змагалися в спритності, силі, вправності. Веселі, пустотливі герої водили разом із дітьми хоровод і співали пісні.

 

Кульмінацією свята стало обливання дітей водою. Персонажі запалили у дітей веселий і радісний настрій на все Красне літечко!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь