A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 24.02.2017 13:38
Кількість переглядів: 815

Шановні мешканці Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади!

 

Відповідно до розпорядження сільського голови від 23 лютого 2017 року №19-о заплановано проведення громадських слухань з обговорення будівництва біопаливної електростанції в с.Печеськи.

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України  «Про планування і забудову територій»,  Закону України «Про архітектурну діяльність», сільською радою за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання по розгляду наступного питання.

ТОВ «Хмельницька біопаливна електростанція» (підприємство зареєстровано в с. Печеськи, вул. Миру, 10/1) має наміри побудувати біопаливну електростанцію з твердопаливним котлом на відстані близько  540 м від межі житлової забудови населеного пункту. Котел обладнано газоочисними установками, що забезпечують очищення димових газів від пилу, оксидів азоту та сірки. Основне паливо – солома. Потужність електростанції згідно технологічних даних складає 44,2 МВт (електрична) та 130 МВТ (теплова).

Земельна ділянка, що належить замовникові, складає 16,2145 га, площа забудови 1,2 га, площа твердого покриття – 1,4 га, цільове призначення – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

На слухання виносяться планова діяльність проекту  та оцінка впливу на навколишнє середовище, з якими представники зацікавлених сторін зможуть ознайомитись у приміщенні Лісовогринівецької сільської ради (відділ архітектури та землеустрою).

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань будівництва біопаливної електростанції (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Датою проведення громадських слухань визначити 13 березня 2017 року о 14:00 год. в приміщенні актової зали Лісовогринівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 25/1).

Реєстрація учасників здійснюється на основі паспорта або іншого документа, який засвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

 

Виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь