A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про засідання 32-ї позачергової сесії Лісовогринівецької сільської ради від 28.12.2017

Дата: 27.12.2017 13:52
Кількість переглядів: 863

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до розпорядження сільського голови № 108-о від 27.12.2017 року 32-га  позачергова  сесія  Лісовогринівецької сільської ради  відбудеться 28.12.2017 року о 13 годині  в приміщенні актового залу Лісовогринівецької ЗОШ.   На  розгляд сесії сільської ради виносяться наступні питання :

 

  1. Про внесення змін до сільського бюджету Лісовогринівецької сільської ради на 2018 рік. ( доповідає начальник відділу фінансів Поліщук А.Л.)

 

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету на 2017 рік ( доповідає начальник відділу фінансів Поліщук А.Л.)

 

  1. Про затвердження  рішення комісії з питань бюджету фінансів , соціального-економічного  розвитку та регламенту № 1 від 26.12.2017року « Про внесення змін до бюджету Лісовогринівецької сільської ради на 2017 рік » ( доповідає начальник відділу фінансів Поліщук А.Л.)

 

  1. Про Програму розвитку місцевого самоврядування Лісовогринівецької об’єднаної територіальної громади на 2018 рік ( доповідає начальник відділу фінансів Поліщук А.Л.)

 

  1.  Про надання дозволу гр. Цеслінській Юлії Казимирівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність . ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Мрук Ірині Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність.  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Гарнік Олені Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність . ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання  дозволу  гр. Власовій Ніні Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Кудіну Сергію Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність.  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Дерев’євій Ірині Юріївні. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Федосєєвій Зінаїді Володимирівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Кравчук Вероніці Ігорівні. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про припинення права користування земельною ділянкою, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гнатівці Хмельницького району  гр.  Боклажко Валентина Васильовича. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання  дозволу  гр. Матвєєвій Мар’яні Валентинівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Соловей Олександру Дем’яновичу.  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.   Про внесення змін до рішення сесії Лісовогринівецької сільської ради від 12 жовтня 2016 року № 85 «Про надання дозволу гр. Божку Василю Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Лоєвській Ганні Олексіївні. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Бойко Галині Анатоліївні. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Максіміній Ользі Степанівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Мохову Павлу Вячеславовичу. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Казмірчук Євгенії Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність . ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Кринкіна - Вахбі Олені Вячеславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання дозволу гр. Кринкіна - Вахбі Олені Вячеславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання дозволу гр. Кринкіна-Вахбі Олені Вячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність. ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання дозволу гр. Кринкіна-Вахбі Олені Вячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) .

 

  1.  Про надання  дозволу  гр. Коропій Олені Семенівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Кухар Михайлу Андрійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання  дозволу  гр. Кухару Сергію Андрійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Федосєєву Анатолію Григоровичу( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Мельничуку Володимиру Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Мельничуку Володимиру Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Радзівон Дмитру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про надання дозволу гр. Рибчинській Надії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Рибчинській Надії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Сімчук Марії Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.   Про надання дозволу гр. Гончаровій Наталії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Коропій Олені Семенівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Марущак Валентині Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про надання  дозволу  гр. Степанюку Олександру Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Войцехівській Людмилі Степанівн( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Трофимчук Таїсії Василівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Чорнобривому Василю Анатолійовичу ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Бурмістрову Валерію Івановичу ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Сімчук Марії Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Ярощук Богдану Олександровичу( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гаврилюк Анастасії Іванівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гаврилюк Анастасії Іванівні ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Маринич Людмилі Петрівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Євстаф’євій Ларисі Борисівні ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Мехтієву Рафіч Гаріб огли( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Тимчаку Володимиру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Цяцькун Тетяні Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Банашко Людмилі Миколаївні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Буряку Роману Миколайовичу( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуменюк Наталії Олександрівні ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Мазур Миколі Анатолійовичу( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Їжак Ніні Михайлівні  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Гуменюк Ользі Михайлівні   на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Їжак Ніні Михайлівні   на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Колінчуку Борису Михайловичу ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Зінько Тетяні Іванівні ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуцалюк Тетяні Володимирівн( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про  припинення права користування земельною ділянкою, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Аркадіївці Хмельницького району  гр.  Ходак Галини Миколаївни( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Кобець Сергію Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Кобець Сергію Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Зарембі Михайлу Миколайовичу( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Павонській Любові Іванівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сокальській Валентині Володимирівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Князєвій Майї Володимирівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Князєвій Майї Володимирівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Гусько Надії Іванівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гусько Надії Іванівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Лісовогринівецької сільської ради від 05 вересня 2017 року № 47 «Про надання дозволу гр. Шаргун Надії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Мацьоха Юрію Володимировичу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Мацьоха Юрію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  з подальшою передачею в оренду( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сокальській Валентині Володимирівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Дубенко Тетяні Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Лісовогринівецької сільської ради від 08 квітня 2016 року № 99 «Про надання дозволу гр. Ковтонюк Ларисі Митрофанівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Лісовогринівецької сільської ради від 08 квітня 2016 року № 110 «Про надання дозволу гр. Учик Оксані Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 19-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 25 січня 2017 року № 39 «Про надання дозволу гр. Українець Олені Павлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 25-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 05 вересня 2017 року № 82 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Константіновій Ірині Василівні  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Муравка Нідії Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 24-ї сесії Лісовогринівецькоїсільської ради від 11липня 2017року № 42«Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у приватну власність» ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 13-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 12 жовтня 2016 року № 95 «Про надання дозволу гр. Ярощук Богдану Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у приватну власність» ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Валявіну Валерію Сергійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Олешко Євдокії Юхимівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр.  Матвійчук Людмилі Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  (доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Паляниченко Людмилі Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  гр. Крайновій Тетяні Юріївні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про надання  дозволу гр. Собко Аллі Василівні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Соскову Юрію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства на території с. Гнатівці Хмельницького р-ну та надання її у власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Войцеховській Віталіні Олександрівнідля  ведення особистого селянського господарства на території с. Лісові Гринівці Хмельницького р-ну та надання її у власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Калашніковій Вікторії Миколаївні для  ведення особистого селянського господарства на території с. Гнатівці Хмельницького р-ну та надання її у власність( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Пірті Миколі Миколайовичу( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Пірті Миколі Миколайовичу ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Пірті Майї Миколаївні ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Єрмолаєвій Людмилі Віталіївні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про надання дозволу гр. Костянтіновій Ірині Василівні  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.) 

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Павонській Любові Іванівні( доповідає спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.В.)

 

  1. Різне

 

 

Сільський голова                                                                          В.Гралюк                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь