A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Перший бойовий виїзд Лісовогринівецької місцевої пожежної команди

Дата: 26.01.2017 10:00
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

Учора, 25 січня, о 22:44 годин за телефоном "101" рятувальникам повідомили про пожежу в житловому будинку в селі Стуфчинці по вулиці Шкільній. За сигналом "Тривога" на місце виклику негайно було направлено чергову зміну Лісовогринівецької місцевої пожежної команди. На момент прибуття вогнем було охоплено значну площу покрівлі будинку. Пожежний водій Нестеров А.А. та пожежний рятувальник Данильчук І.П.,чергової зміни Лісовогринівецької МПК , негайно розпочали гасіння та локалізація  вогню. На допомогу силам місцевої пожежної команди було направлено 4 відділення 37-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин м.Хмельницького . В зв"язку з швидким поширенням вогню та тяжкими погодніми умовами, Лісовогринівецька пожежна команда своїми злагодженими діями та власними силами  розгорнула мотопомпу для подачі води в  пожежний автомобіль АЦ-40 (ЗІЛ131)  для  вогнеборців котрі прибули на місце події. 

"Локалізували пожежу о 23:35, ліквідували – о 00:20.Нажаль вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку, стіни, меблі, одяг, покриття будинку.Травмованих та загиблих на пожежі немає!"- зазначив начальник МПК Німчик О.О.

Нагадаємо, що 21 грудня 2016 в селі Аркадіївці Хмельницького району відбулося урочисте відкриття нової Лісовогринівецької місцевої пожежної команди.

Фото без опису

Для належного виконання своїх обов’язків місцеві рятувальники забезпечені належним захисним одягом та спорядженням, їм створено усі необхідні умови для несення служби: пункт зв’язку частини із сучасним обладнанням, теплі та затишні кімнати відпочинку, їдальня та просторий гараж для рятувальної техніки і спорядження.

Створення нового сучасного пожежно-рятувального підрозділу забезпечить належну пожежну безпеку 14-ти навколишнім селам, що входять до складу Лісовогринівецької громади. Крім того, створено нові робочі місця, адже штат рятувального підрозділу  налічує 10 осіб.

Для створення місцевої пожежної команди село Аркадіївці було обрано невипадково, оскільки його географічне розташування є зручним та рівновіддаленим для усіх населених пунктів громади.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь