Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про скликання 30-ї чергової  сесії Лісовогринівецької сільської ради

Дата: 24.11.2017 13:37
Кількість переглядів: 844

 Відповідно до розпорядження сільського голови  № 104 – о від 24.11.2017 року « Про скликання 30-ї чергової  сесії Лісовогринівецької сільської ради » засідання 30-ї чергової сесії Лісовогринівецької сільської ради відбудеться 14.12.2017 року о 10 годині  в приміщенні актового залу Лісовогринівецької ЗОШ  . На  розгляд постійних комісій сільської ради виносяться наступні питання :

 

1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність  гр. Антонюку Михайлу Дем’яновичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Костюк Галині Олексіївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Боклажко Ауріці Юріївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

4 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Боролюк Наталії Василівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

5 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуляк Тетяні Вікторівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

6 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Демчишину Вадиму Миколайовичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

7 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Швецю Тарасу Степановичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Діденко Юрію Сергійовичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Єсипенко Ользі Миколаївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Мельник Оксані Андріївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Суховірській Анастасії Кирилівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

12 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Суховірській Олені Володимирівні

.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Черевичник Марії Дмитрівні

.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Орохівському Леоніду Петровичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

15 Про внесення змін до рішення 24-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 11 липня 2017 року № 40 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

16 Про надання дозволу гр. Боклажко Людмилі Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

17 Про надання дозволу гр. Геліч Ользі Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

18 Про надання дозволу гр. Дрозду Руслану Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

19 Про надання  дозволу гр. Мельничук Наталії Миколаївні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

20 Про надання дозволу гр. Мельничук Наталії Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

21 Про надання дозволу гр. Павлюк Лідії Андріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

22 Про надання дозволу гр. Павлюк Лідії Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

23 Про надання дозволу гр. Тесовському Олександру Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

24 Про надання дозволу гр. Бакальцю Петру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

25 Про надання  дозволу  гр. Бакальцю Петру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

26 Про надання дозволу гр. Лазоренко Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

27 Про надання дозволу гр. Лазоренко Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

28 Про надання дозволу гр. Худік Тетяні Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

29 Про надання дозволу гр. Худік Тетяні Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

30 Про надання дозволу гр. Цимбалюк Марії Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

31 Про надання дозволу гр. Волкотруб Галині Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

32 Про надання дозволу гр. Гринюк Інні Вікторівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

33 Про надання дозволу гр. Лученко Галині Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

34 Про надання дозволу гр. Маржук Марії Павлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

35 Про надання  дозволу  гр. Волкотруб Галині Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

36 Про надання  дозволу  гр. Дунюк Лідії Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

37 Про надання  дозволу  гр. Дунюк Лідії Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

38 Про надання  дозволу  гр. Лазоренко Галині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

39 Про надання  дозволу  гр. Лученко   Галині Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

40 Про надання дозволу гр. Мацюку Володимиру Томашовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність   .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

41 Про надання  дозволу  гр. Рилько Івану Дмитровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

42 Про надання дозволу гр. Щупель Ользі Вячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

43 Про надання  дозволу  гр. Томчук Ользі Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

44 Про надання  дозволу  гр. Томчук Галині Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

45 Про надання дозволу гр. Томчук Галині Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

46 Про  припинення права користування земельною ділянкою, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Аркадіївці   гр.  Федоришина Надія Анатоліївна  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

47 Про надання  дозволу  гр. Назарук Антоніні Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Балій Валентині Петрівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Боровик Марині Вікторівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гребелюк Людмилі Олексіївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуцалюку Анатолію Івановичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Коцюбинській Наталії Михайлівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

53 Про надання дозволу гр. Волошину Михайлу Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сороченко Олені Володимирівні

 

55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Шмагай Галині Василівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуцалюку Анатолію Івановичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

57 Про надання дозволу гр. Волошину Михайлу Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Божок Світлані Василівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Подворній Тетяні Анатоліївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

60 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Войцехівській Людмилі Степанівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гулько Анжеліці Едуардівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

62 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Дерев’євій Ірині Юріївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

63 Про надання дозволу гр. Гончаренко Наталії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

64 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Філімоновій Діані Сергіївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Бойко Анатолію Івановичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

66 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Воробок Руслані Сергіївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гулько Олександру Васильовичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Дзядикевич Оксані Вікторівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

69 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну  власність Полєвській Любові Костянтинівні, Гаврилюк Оксані Сергіївні   .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

70 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сухій Валентині Іванівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

71 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Царик Оксані Миколаївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

72 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Яськовій Тамарі Василівні,

Матвійчуку Петру Васильовичу, Марчук Любові Василівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

73 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Бойко Галині Анатоліївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

74 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гаврилюк Оксані Сергіївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

75 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Полєвській Любові Костянинівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

76 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Трохимчуку Сергію Миколайовичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

77 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Царик Оксані Миколаївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

78 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Яськовій Тамарі Василівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сороченко Олені Володимирівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

 

80 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Кобелевій Людмилі Володимирівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

81 Про надання дозволу гр. Гончаренко Наталії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

82 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Якімцевій Галині Іллічні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

   83 Про надання  дозволу  гр. Щупель Ользі Вячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

84 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гребелюк Людмилі Олексіївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

85  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність

гр. Балій Валентині Петрівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

86 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Божок Михайлу Олександровичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

87 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну  власність Дзядикевич Оксані Вікторівні, Костішко Роману Вікторовичу   .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

88 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Князюк Ганні Михайлівні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

89 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Порфіловій Тетяні Миколаївні.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

90 Про надання дозволу гр. Бугаєнко Юрію Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  .( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Токарю Олегу Васильовичу.( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

92  Звіт В.О. директора КП « Агенція місцевого розвитку »Хмельницької РДА  З.В. Філіпенко

 

93. Про звіт щодо стану криміногенної ситуації на території громади.

 

94.Про внесення змін до рішення четвертої сесії сільської ради № 8 від 12 січня 2016 року « Про встановлення батьківської плати за харчування для пільгових категорій населення »

(доповідає секретар сільської ради І.Бех )

 

Засідання постійних депутатських комісій відбудеться в приміщенні Лісовогринівецької сільської ради :

 

№ п/п

 

 

Назва постійної депутатської комісії

 

Голова  комісії

 

Дата засідання

 

1

З питань соціального захисту населення, освіти, фізичного виховання, культури ,  релігії та міграції, охорони здоров’я та соціальної політики

Бандровська О.Д.

29.11.2017 року

9 год.

 

2

 

 

З питань  земельних відносин  природніх ресурсів та екології

 Кравчук  Ю.В.

 

28.11.2017 року

10 год. 

3

 

 

 

 

 

 

 З питань комунальної власності, інфраструктури, будівництва, архітектури  та просторового планування, транспорту та житлово-комунального господарства

Собко О.В.

 

 

29.11.2017 року

9 год

 

 

 

 

   

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь