A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

12 квітня у селі Печеськи Лісовогринівецької ОТГ відбулась довгоочікувана подія – урочисте відкриття дошкільного навчального закладу «Джерельце» для найменших жителів села.

Дата: 13.04.2017 14:56
Кількість переглядів: 932

 

В минулому році Лісовогринівецька сільська рада, взявши на себе обіцянку відкрити садочок, своє зобов’язання перед дітьми та батьками виконала.

Відкриття дошкільного навчального закладу, для наших дітей – це демонстрація згуртованості,  символ єднання громади.

18 маленьких вихованців переступили поріг нового закладу, в якому є всі зручності: опалення, холодна та гаряча вода, власна пральня, їдальня, завезені нові меблі та іграшки. Все зроблено за сучасними стандартами. Загалом для відкриття дошкільного навчального закладу було витрачено близько 500 тис. грн.

«Нехай в цьому «Джерельці» віднині лунає дитячий сміх та гомін, сяють щирі посмішки маленьких українців. Це наш з вами спільний внесок у розбудову держави. Більшої вдячності, ніж сьогоднішні щасливі посмішки дітей, для усіх, хто доклав зусиль для відкриття цього закладу, немає,» - зазначив у своєму вітальному виступі Лісовогринівецький сільський голова Віталій Гралюк.

На відкритті ДНЗ «Джерельце» села Печеськи були присутні заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук,  голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник, голова профспілки відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької РДА Ігор Андрощук, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Леонід Гуцалюк, приватний підприємиць Юрій Гвоздій, депутатський корпус та старости Лісовогринівецької сільської ради, які виступили з привітальними словами та вручили цінні подарунки.

За давньою українською традицією приміщення дошкільного навчального закладу освятив священик отець Ігор. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь