A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Лісовогринівецькі рятувальники боролися зі снігом на території ОТГ

Дата: 13.02.2018 15:26
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

З 8 на 9 лютого 2018 року рятувальники Лісовогринівецької місцевої пожежної охорони-аварійно-рятувальної служби знаходилися на чергуванні за "підвищеним сигналом готовності" щодо реагування на складні погодні умови.

О 3 год. 15 хв. комунальні рятувальники отримали повідомлення про те, що на автодорозі державного значення  Н 03  біля села Стуфчинці  водій,  керуючи автомобілем  БМВ,  не впорався з керуванням на слизькій ділянці дороги, в результаті чого автомобіль перевернувся  . Прибувши на місце, рятувальники надали допомогу  водію, відтягнули автомобіль на безпечну ділянку дороги та продовжили розгортати снігові перемети на автошляхах Лісовогринівецької громади.

 Того самого ранку  о 8 год 25 хв. повідомили, що допомоги потребує  водій рейсового автобусу (Гнатівці-Хмельницький), який  не міг  подолати складну ділянку дороги, рухаючись  до с.Моломолинці.   Прибувши на місце, рятувальники відбуксирували автобус на безпечну ділянку автодороги. У двох випадках надання допомоги постраждалих  - не було.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь