A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулись  громадські обговорення (слухання) з питання будівництва біопаливної електростанції в с.Печеськи  Хмельницького району Хмельницької області та оцінки впливу на навколишнє середовище.

Дата: 14.03.2017 15:57
Кількість переглядів: 796

 

    14 березня 2017 року в приміщенні актової зали Лісовогринівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулись  громадські обговорення (слухання) з питання будівництва біопаливної електростанції в с.Печеськи  Хмельницького району Хмельницької області та оцінки впливу на навколишнє середовище.

    Реалізація проекту Хмельницької біопаливної електростанції, що працюватиме за рахунок спалювання соломи зернових, згенерує чималі надходження до місцевого бюджету та додатковий дохід для фермерів місцевого регіону, створить 250 робочих місць під час будівництва та близько 160 постійних робочих місць. Електростанція буде здатна забезпечити електроенергію для близько 75000 домогосподарств та зменшить енергетичну залежність регіону від імпортованої електроенергії.

В рамках проекту  передбачається підписання соціальних угод між замовником та Лісовогринівецькою сільською радою щодо покращення інфраструктури та об'єктів соціальної сфери громади. Пріоритети надаватимуться селам Печеськи,Аркадіївці, Ходаківці.  В першу чергу будуть враховані пропозиції жителів громади, які надійдуть на адресу сільської ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь