A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ З ОБГОВОРЕННЯ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ С. СТУФЧИНЦІ

Дата: 12.04.2018 14:36
Кількість переглядів: 1001

ПОВІДОМЛЕННЯ  про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації - «Внесення змін до генерального плану с. Стуфчинці Хмельницького району Хмельницької області» в с. Стуфчинці Лісовогринівецької сільської ради Хмельницького району Хмельницької області.

 

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку із розробленням нової містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Мінрегіонбуду України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації, Лісовогринівецька сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань  та обговорення проекту містобудівної документації».

Замовником проекту виступає виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради, розробником проекту – ТОВ «Земельно-аграрний центр «КАРАТ» (м. Хмельницький, вул. Пушкіна, 9) на підставі рішення Лісовогринівецької сільської ради від 25.03.2018 року № 105  «Про внесення змін до генерального плану с.Стуфчинці Лісовогринівецької сільської ради Хмельницького району Хмельницької області».

«Зміни до генерального плану с. Стуфчинці Хмельницького району Хмельницької області» розробляється з метою визначення цільового призначення з відображення існуючого функціонального використання земельної ділянки та формування принципів планувальної організації забудови, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, проведення благоустрою з визначенням всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними вимогами.

Проект містобудівної документації складається з пояснювальної записки з графічними матеріалами у паперовому вигляді та у цифровому форматі.

Земельні ділянки, які плануються включити в межі с.Стуфчинці, розташовані в південно-західній частині населеного пункту (в районі масивів «Дендропарковий») та перебувають у приватній власності  на підставі право установчих документів на право власності на нерухоме майно.

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можна з 12.04.2018 по 10.05.2018 року під час його прилюдного експонування у приміщенні адмінбудівлі сільської  ради за адресою: с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4 або на офіційному веб-сайті громади  (lisovogrynivecka.gromada.org.ua) у розділі «Новини та оголошення». Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються з 12.04.2018 по 10.05.2018 року в с.Лісові Гринівці приміщення сільської ради в кабінеті відділу архітектури та землеустрою.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ващук Вадим Григорович – начальник відділу архітектури та землеустрою виконавчого комітету сільської ради.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Пропозиції, подані іншими особами або подані після 21.05.2017 року залишаються без розгляду.

Датою проведення громадських слухань визначити 11 травня 2018 року о 10:00 год. в приміщенні будинку культури с. Стуфчинці.

Виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради.

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь