A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт з цивільного захисту Стуфчинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 19.04.2018 16:34
Кількість переглядів: 5149

Згідно з планом підготовки учнів та школи з цивільного захисту на 2018 рік та з метою практичного відпрацювання заходів щодо захисту учнів та працівників школи від надзвичайних ситуацій, у школі  було проведено тиждень цивільного захисту. У рамках цього тижня було проведено масу заходів.

Розпочався тиждень із загальношкільної лінійки, на якій присутніх ознайомили з основними цілями та головним завданнями, а також з планом проведення Дня цивільного захисту.

 

Фото без опису

 

 

У цьому Дні активну участь брали учні початкових класів. Проводилися виховні години на різні тематики ( «Як вберегтися від терористів», «Що таке ГМО», «Як поводитись у лісі», «Як поводитись у великому місті»), школярі взяли активну участь у грі-вікторині «Ти в складній ситуації», де давали чітку відповідь на поставлені запитання.

 

Фото без опису

 

 

До уваги середніх та старших класів пропонувалися бесіди, виховні години(« Що таке тероризм», «Зброя масового знищення», «Дії при ураганах, бурях, смерчах», «Дії при аварії з вибухами та пожежами», «Дії при землетрусах»), практичні заняття з надання першої медичної допомоги, метою яких було поглибити знання учнів з питань цивільного захисту; повторити правила поведінки у складних ситуаціях та закріпити навички надання допомоги постраждалим; стимулювати розвиток витривалості, мужності, рішучості, кмітливості; виховувати почуття співпричетності до долі та проблем інших, відповідальність за близьких, оточуючих, власну Батьківщину.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

За сигналом цивільного захисту  всередині дня проведено евакуацію особового складу школи із приміщення. Евакуація пройшла чітко і організовано.

 

Фото без опису

 

 

автор: директор Стуфчинецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Коваленко І.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь