A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День вишиванки

Дата: 18.05.2018 08:50
Кількість переглядів: 989

Вчора, 17 травня 2018 року в Україні відзначали свято "Всесвітній день вишиванки" — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.  Щороку це свято відзначають в третій четвер травня. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

 

Фото без опису

 

Вихованці дитячих садочків, учні закладів загальної середньої освіти, працівники сілських бібліотек, директори клубів, завклуби, старости сіл та голова сілської ради Віталій Гралюк та апарат Лісовогринівецької сільської ради вже третій рік поспіль долучаються до проведення наймаштабнішого свята.

 

Працівники сільської ради разом із очільником громади Віталієм Гралюком організовано долучились до акції "Прийди у вишиванці на роботу, до школи, у садочок - "Вишиванка -  наша культура ""

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

У Стуфчинецькі загальноосвітній школі учні разом із вчителями та адміністрацією школи, провели флеш-моб та приймали участь у майстер-класах.

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

У селі Пашківці так долучили до свята "Вишиванки". Організаторами були Завідувач клубом Подворна Людмила, сільський бібліотекар Горбатюк Юлія, директор школи Жук Світлана, завідувач дитячим садочком Боднарчук Наталя та староста села Жук Галина.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

У селі Шпиченці також директором школи Тарашевською Галиною, директором Будинку культури Ковпак Тетяною та бібліотекарем села Князь Юлією провели учням пізнавальний екскурс по історії національного вбрання.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь