A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Останній дзвоник!

Дата: 25.05.2018 23:54
Кількість переглядів: 794

 

Дорогі юні друзі!
Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий  передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Твердо віримо, що Вам,  шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо  крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за  власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою  винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов,  доброту, щедрість своїх гарячих сердець.

Виконавчий комітет Лісовогринівецької сілської ради висловлює  глибоку вдячність усім педагогам нашої громади Силою вашої думки та теплом душі  твориться майбутнє країни.

А, нашим юним друзям – школярам бажаємо продуктивно відпочити,  набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком  нового етапу навчання.

Щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а  головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей,  творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.  Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Зі святом вас, дорогі друзі!

Виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь