Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації - «Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки (для будівництва сонячної (фотовольтаїчної) електрос

Дата: 31.05.2018 16:55
Кількість переглядів: 910

Проект Детального плану території під будівництво об’єкту енергетики, який виробляє електроенергію із сонячного випромінювання на території с.Лісові Гринівці Лісовогринівецької сільської ради на земельній ділянці загальною площею 4,1245 га кадастровий номер 6825083600:03:015:0021, виконаний відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та рішення Лісовогринівецької сільської ради від 14.12.2017 року № 111 «Про розроблення детального плану території в с.Лісові Гринівці Хмельницького району з метою зміни цільового призначення земельної ділянки».

Замовником проекту виступає виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради, співзамовником (платником) – ТОВ «Віоза» ідентифікаційний код 31359826 (Хмельницька обл., Хмельницький р-н, с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4) та  розробником проекту – ФОП «Кіцул В.П.» ідентифікаційний код 3055202257 (Іванофранківська область, Снятинський район, с.Будилів).

Детальний план території розробляється з метою визначення цільового призначення з відображення існуючого функціонального використання земельної ділянки та формування принципів планувальної організації забудови, з визначенням всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними вимогами.

Проект містобудівної документації складається з пояснювальної записки (брошура) з графічними матеріалами у паперовому вигляді та у цифровому форматі.

Земельна ділянка, на яку розробляється детальний план території, розташована в межах с.Лісові Гринівці (в східній частині села на відстані близько 10 м від зони відведення автомобільної дороги  державного значення Н-03 Житомир-Чернівці) загальною площею 4,1245 га та перебуває в оренді ТОВ «Віоза» на підставі договору оренди земельної ділянки від 25.05.2007 року № 267.

Інвестиційними намірами передбачається будівництво об’єкту енергетики, який виробляє електроенергію із сонячного випромінювання (сонячні батареї), для цього розробляється детальний план території для розташування об’єкту енергетики ТОВ «Віоза»;

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можна з 31.05.2018 року по 28.06.2018 року під час його прилюдного експонування у приміщенні адмінбудівлі сільської  ради за адресою: с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4 або на офіційному веб-сайті громади  (lisovogrynivecka.gromada.org.ua) у розділі «Новини та оголошення». Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються з 31.05.2018 року по 28.06.2018 року в с.Лісові Гринівці в приміщенні сільської ради, кабінеті відділу архітектури та землеустрою.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ващук Вадим Григорович – начальник відділу архітектури та землеустрою Лісовогринівецької сільської ради.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Пропозиції, подані іншими особами або подані після 05.04.2017 року залишаються без розгляду.

Датою проведення громадських слухань визначити 29 червня 2018 року о 12:00 год. в приміщенні актової зали Лісовогринівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 25/1).

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь