A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

В період з 10 по 14 серпня рятувальники Лісовогринівецької служби порятунку здійснили чотири виїзди та надавали домедичну допомогу

Дата: 15.08.2018 09:59
Кількість переглядів: 892

10 серпня о 12:30 від оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території поблизу села Тиранівка. Прибувши на місце рятувальники встановили, що горять залишки деревини та торфу. Площа пожежі сягала близько 400 метрів квадратних. На місці працювала 3 варта МПО - АРС , керівником гасіння пожежі був начальник МПО Кривенко Борис Григорович. Рятувальники повернулися з місця події о 16:50

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

11 серпня близько 13:00 до комунальних рятувальників звернувся місцевий житель для надання першої домедичної допомоги. Чоловік отримав відкрите розсічення ноги під час робіт у домогосподарстві та потребував невідкладної допомоги. Працівники МПО-АРС зупинили кровотечу, наклали стерильну пов'язку та передали потерпілого в руки медиків. 

Фото без опису

 

Того ж дня о 15:05 вогнеборці отримали повідомлення про пожежу на відкритій території біля с. Аркадіївці. Прибувши на місце було встановленно, що горить стерня та післяжнивні рештки на площі близько 1,5 Га. Не гаючи часу рятувальники приступили до гасіння пожежі. На місці пожежі працювала 4 варта, керівником гасіння пожежі був начальник МПО Кривенко Борис Григорович. Завдяки злагодженим та оперативним діям вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташоване поле з ячменем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 

 

14 серпня на лінію 101 прийшло повідомлення в с. Климашівка. На місце події було направлено чергову 3 варту Лісовогринівецької МПО-АРС та відділення 37 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області. По прибуттю було встановлено, що горить сінник на приватному домогосподарстві орієнтовною площеню 30 метрів квадратних. Завдяки злагодженим та оперативним діям вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані житловий будинок та господарчі споруди. Травмованих на пожежі не було. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Того ж дня о 17:25 комунальні вогнеборці отримали повідомлення про пожежу на відкритій території між селами Печеськи та Ходаківці. Прибувши на місце було встановлено, що горять післяжнивні рештки на приватній території орієнтовною площею близько 1 Га. Існувала загроза розповсюдження вогню та поруч розташовані чагарники тому не гаючи часу рятувальники приступили до гасіння пожежі. Керівником гасіння пожежі був начальник МПО Кривенко Борис Григорович.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь