A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2018 09:00
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

 

День Гі?дності та Свобо?ди — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). 

 

Фото без опису

 

13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи.

 

Фото без опису

 

В Лісовогринівецькому ліцеї було проведено виховний захід присвячений Дню Гідності  і Свободи на тему: «УКРАЇНА ГІДНА СВОБОДИ»

 

Фото без опису

 

Метою даного заходу було вшанувати патріотизм і мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні.

Фото без опису

 

На заході були переглянуті відеоролики присвячені пам'яті «Небесної сотні» та обговорили події що сколихнули весь світ, учні згадали події Майдану, імена загиблих, читали поезію, присвячену Героям, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь