Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Ми – нація! Хай знають всі у світі!

Дата: 22.11.2018 09:24
Кількість переглядів: 716

Народе мій, пишаюся тобою:
Понад Майданом сонця лик сія...
Ми – нація! Хай знають всі у світі!

Фото без опису

 

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві.

 

Фото без опису


21 листопада у Стуфчинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів у актовій залі проведено урок - реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи, на якому були присутні учні 1 - 11 класів. «Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього».

Фото без опису

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Фото без опису

 

Фото без опису


Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь