A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Обласний семінар - тренінг «Репродуктивне здоров'я та відповідальна поведінка учнівської молоді»

Дата: 11.12.2018 16:57
Кількість переглядів: 668

 

04-05.12.2018 на базі Мистецького простору Подільського культурно-просвітницького товариства ім. М.Реріха методистами ХОІППО Поліщук Г. Й., Пастух Л. В., практичним психологом ЗОШ №7 Поліщук О. А. було проведено семінар-тренінг для практичних психологів, соціальних педагогів, вчителів основ здоров’я закладів освіти об’єднаних територіальних громад, закладів професійно-технічної освіти.

 

 

Учасниками такого  семінару–тренінгу були вчителі основ здоров'я Лісовогринівецької громади Жук Тетяна Олексіївна, вчитель Лісовогринівецького ліцею та Базилик Любов Анатоліївна. Учасники пройшли навчання за посібником для тренерів «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді», який виданий Благодійним фондом «Здоров’я жінки та планування сім’ї» за сприяння Міжнародної федерації планування сім’ї.

 

 

Посібник є методичним матеріалом для підготовки та проведення занять з питань здорового способу життя, формування усвідомленої та відповідальної поведінки, закладання основ відповідального батьківства і призначений для роботи з підлітками та молоддю вікової групи 15-18 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь