A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Нова сучасна амбулаторія у Лісовогринівецькій громаді

Дата: 16.01.2019 16:29
Кількість переглядів: 1382

Наприкинці минулого, 2018, року розпочалося будівництво Нової сучасної амбулаторії для жителів громади у с. Лісові Гринівці.

 

Фото без опису

 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України затвердило будівництво 27 нових амбулаторій на Хмельниччині.

«Ми рухаємося чіткою маршрутною картою з впровадження ініціативи Президента України Петра Порошенка з розвитку якісної медицини у сільській місцевості. Амбулаторії будуватимуться в рамках нової мережі первинної медичної допомоги по всій території України. Нова мережа первинки була сформована відповідно до методики, розробленої Мінрегіоном спільно з МОЗ, та передбачає будівництво 505 нових амбулаторій. Для будівництва ми розробили й затвердили нові технічні вимоги до проектів амбулаторій з класом енергоефективності, а також  перелік необхідного медичного обладнання (в тому числі й телемедичного) для закладів первинки. Передбачили впровадження в амбулаторіях телемедицини», — наголосив віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко.

 

Фото без опису

На Лісовогринівецьку амбулаторію з державного бюджетумісцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості виділили 6 048,063 млн. гривень, в тому числі з бюджету сільської ради виділено 670 тис. гривень.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Завершити будівництво та здати в експлуатацію амбулаторію плануємо вже у цьому 2019 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь