A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Круглий стіл

Дата: 17.01.2019 10:05
Кількість переглядів: 885

За ініціативи голови Лісовогринівецької сільської ради 10.01.2019  року  було скликано  засідання круглого столу на тему: «Оптимізація навчальних закладів Лісовогринівецької ОТГ».

У  даному заході прийняли  участь директори шкіл, старости громади, депутати, а також представники громадськості з метою визначення доцільності оптимізації навчальних закладів.

Під час засідання обговорювались концептуальні питання щодо подальшої реорганізації закладів освіти та перспективу розвитку даної галузі в громаді.

Голова сільської ради Гралюк Віталій Володимирович акцентував на необхідності зваженого підходу до  оптимізації шкіл та правового регулювання подальших дій  з урахуванням пропозицій присутніх та необхідності прийняття найближчим часом рішення. 

Прийняття та належне впровадження рішення «Про оптимізацію навчальних закладів Лісовогринівецької ОТГ» забезпечить надання якісних освітніх послуг для усіх учнів, незалежно від місця проживання та реалізацію освітньої реформи в цілому, яка відбувається по всій країні, а саме впровадження засад «Нової Української Школи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь