A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

5 лютого 2019 року відбувся схід громадян в селі Шпичинці

Дата: 06.02.2019 14:57
Кількість переглядів: 615

          5 лютого 2019 року відбувся  схід  громадян в селі Шпичинці Лісовогринівецької сільської ради, участь у яких взяли голова  Лісовогринівецької сільської ради Гралюк  Віталій Володимирович, староста села Шпичинці Рибак Михайло Олексійович,  депутат Хмельницької районної ради Вільчинський Микола Олександрович, депутат сільської ради Бех Інна Олександрівна, директор КП «Лісовогринівецьке» Белінський Олег Миколайович.

         На виконання закону України « Про місцеве самоврядування в Україні »  перед громадою прозвітували про роботу в 2018 році староста  села Шпичинці Рибак Михайло Олексійович, депутат сільської ради Бех Інна Олександрівна та сільський голова об’єднаної територіальної громади Гралюк Віталій Володимирович який розповів про соціально-економічний розвиток населених пунктів сільської ради у 2018 році , виконання бюджету на 2018 рік.  Він коротко зупинився на досягненнях та проблемах минулого, окреслив проблемні питання, а також розповів про плани роботи на 2019 рік

       Після чого відбулась бесіда у форматі «питання-відповідь», де найбільше людей цікавили питання автобусного сполучення, допомога пільговим категоріям громадян на проїзд автомобільним транспортом на приміських маршрутах, ремонт доріг, а також питання медичного обслуговування на селі.  Одним з питань порядку денного було обговорення питання про тарифи на водопостачання. Директор КП «Лісовогринівецьке» Белінський Олег Миколайович обґрунтував необхідність підняття діючих тарифів на водопостачання.

      Насамкінець жителі села Шпичинці висловили свою підтримку  та сподівання на подальшу співпрацю у розвитку села.

      Найближчим часом подібні заходи планується провести в усіх селах об’єднаної територіальної громади.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь