Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Делегація з Канади завітала до Лісовогринівецької громади

Дата: 12.02.2019 13:14
Кількість переглядів: 735

Минулого тижня, з робочим візитом, на Хмельниччину, до Лісовогринівецької ОТГ завітала канадська делегація з провінції Альберта за програмою  « FIREFIGHTER AID UKRAINE» (Пожежники з допомогою для України).

5 лютого 2019 року, відбулася зустріч керівництва ДСНС України у Хмельницькій області з представниками канадської місії  Девідом Зайонс та Шеріл Зайонс, керівником добровільних пожежних формувань округу Ламонт, членом правління Асоціації пожежних керівників провінції Альберта.  В рамках візиту канадським колегам було представлено техногенну ситуацію в Хмельницькій області , Девід Зайонс оглянув аварійно-рятувальне обладнання та  пожежну техніку ДСНС.

У другій половині дня наші гості завітали до Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування , де відбулася зустріч з представниками об’єднаних територіальних громад нашої області. Під час зустрічі кожна громада, гостям із Канади, представила свої досягнення, плани на майбутнє та потреби в  сфері пожежної  та техногенної безпеки , адже проектом з яким приїхали Девід Зайонс та Шеріл Зайонс передбачено надання допомоги з пожежним обладнанням та захисним одягом.

6 лютого ми раді були вітати Девіда Зайонс та його дружину Шеріл Зайонс в Лісовогринівецькій ОТГ. Нашим гостям ми продемонстрували відеоматеріали з ліквідації НС нашою Лісовогринівецькою місцевою пожежною охороною-аварійно-рятувальною службою. Познайомили з освітою та культурою нашої громади та з робочим візитом відвідали Лісовогринівецьку службу порятунку, де наші рятувальники продемонстрували рятувальне оснащення, засоби захисту органів дихання та зору на стисненому повітрі та техніку.   

В рамках візиту ми спільно дійшли домовленості про довгострокову співпрацю в трьох напрямках:

1 Про впровадження за канадською системою, в  навчальних закладах нашої громади інтерактивного навчання на тему пожежної безпеки.

2. Про візит канадських інструкторів до Лісовогринівецької служби порятунку з метою навчання швидкого реагування на надзвичайні ситуації.

3. Про надання допомоги нашим рятувальникам з захисним одягом.

На цьому ми зупинятися не збираємось та  будемо плідно співпрацювати з нашими колегами із Канади!

Леонід Купельський 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь