A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Делегація з Канади завітала до Лісовогринівецької громади

Дата: 12.02.2019 13:14
Кількість переглядів: 712

Минулого тижня, з робочим візитом, на Хмельниччину, до Лісовогринівецької ОТГ завітала канадська делегація з провінції Альберта за програмою  « FIREFIGHTER AID UKRAINE» (Пожежники з допомогою для України).

5 лютого 2019 року, відбулася зустріч керівництва ДСНС України у Хмельницькій області з представниками канадської місії  Девідом Зайонс та Шеріл Зайонс, керівником добровільних пожежних формувань округу Ламонт, членом правління Асоціації пожежних керівників провінції Альберта.  В рамках візиту канадським колегам було представлено техногенну ситуацію в Хмельницькій області , Девід Зайонс оглянув аварійно-рятувальне обладнання та  пожежну техніку ДСНС.

У другій половині дня наші гості завітали до Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування , де відбулася зустріч з представниками об’єднаних територіальних громад нашої області. Під час зустрічі кожна громада, гостям із Канади, представила свої досягнення, плани на майбутнє та потреби в  сфері пожежної  та техногенної безпеки , адже проектом з яким приїхали Девід Зайонс та Шеріл Зайонс передбачено надання допомоги з пожежним обладнанням та захисним одягом.

6 лютого ми раді були вітати Девіда Зайонс та його дружину Шеріл Зайонс в Лісовогринівецькій ОТГ. Нашим гостям ми продемонстрували відеоматеріали з ліквідації НС нашою Лісовогринівецькою місцевою пожежною охороною-аварійно-рятувальною службою. Познайомили з освітою та культурою нашої громади та з робочим візитом відвідали Лісовогринівецьку службу порятунку, де наші рятувальники продемонстрували рятувальне оснащення, засоби захисту органів дихання та зору на стисненому повітрі та техніку.   

В рамках візиту ми спільно дійшли домовленості про довгострокову співпрацю в трьох напрямках:

1 Про впровадження за канадською системою, в  навчальних закладах нашої громади інтерактивного навчання на тему пожежної безпеки.

2. Про візит канадських інструкторів до Лісовогринівецької служби порятунку з метою навчання швидкого реагування на надзвичайні ситуації.

3. Про надання допомоги нашим рятувальникам з захисним одягом.

На цьому ми зупинятися не збираємось та  будемо плідно співпрацювати з нашими колегами із Канади!

Леонід Купельський 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь