A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

5 березня 2019 року відбулася зустріч народного депутата Сергія Лабазюка із Лісовогринівецькою громадою. Сергій Петрович звітував про свою діяльність за 2014-2018 рр. та презентував власну концепцію «Стратегії 19-25».

Дата: 06.03.2019 11:58
Кількість переглядів: 887

 

Перед зустріччю традиційно відвідали заклади освіти ОТГ. Сергій Петрович був щиро здивований внутрішнім інтер’єром ДНЗ «Ромашка» та після спілкування із вихованцями попрямував до Лісовогринівецького ліцею, де він випадково потрапив у 9 клас й понад годину спілкувався із дітьми про доросле життя та майбутню професію.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

В залі вже чекали на депутата старости, депутати, директора шкіл, завідуючі клубів та бібліотек й жителі громади.
Почав свою доповідь Сергій Петрович із результатів децентралізації, де висвітлив динаміку формувань об’єднаних територіальних громад та  росту доходів загального фонду місцевих бюджетів також доповів про кількість успішних законопроектів розроблених та втілених  в життя  його командою та про безліч  інших досягнень для  розвитку Хмельниччини.

Сергій Лабазюк до громади завітав із цінними подарунками, для ДНЗ села Печеськи подарував морозильну камеру та пилосос для Пашковецького ДНЗ, а також сертифікат на придбання електрообігрівача в старостат с. Скаржинці та серитфікат на придбання дитячої гірки для вихованців ДНЗ «Ромашка» с. Лісові Гринівці .
На завершення зустрічі Сергій Петрович обговорив шляхи подальшого розвитку Лісовогринівецької ОТГ із головою громади  Гралюком Віталієм Володимировичем та подальші можливості й перспективи громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь