Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ФК "Лісові Гринівці-1" стала чемпіоном Хмельницької області з футзалу!!!

Дата: 27.03.2019 16:30
Кількість переглядів: 731

З 23 по 24 березня 2019 року в м. Хмельницькому в спортзалі ХНУ проходив чемпіонат ХОО ВФСТ " Колос" АПК України з футзалу серед команд колективів фізичної культури агроформувань, сільських фізкультурно - спортивних клубів та територіальних громад у 2019 році.

В турнірі взяли участь дев'ять команд: "Крила Рад" Станція Дунаївці, "Ганівка" Дунаївці, "Фуртуна" Деражня, "Олімп" Деражня, Стара Синява, "Цукровик" Старокостянтинів, Ружична - Хмельницький, Лісові Гринівці - 1, Кам'янець Подільський. 

У фіналі за третє місце зустрілись команди " Цукровик" Старокостянтинів та "Олімп" Деражня, перемогу здобули футболісти зі Старокостянтинова.

В боротьбі за перше та відповідно друге місця зійшлись команди Лісові Гринівці - 1 та Кам'янць Подільський, основний час закінчився з рахунком 1 : 1. Переможця визначила серія пенальті і ним уже другий рік поспіль стала команда Лісові Гринівці - 1. Вітаємо наших хлопців з перемогою та бажаємо нових перемог.

За фінансову підтримку нашої команди висловлюємо подяку ПП "Черевичник Л.Г. " та ПП "Шлапак Ю.Ю."

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь