A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення Лісовогринівецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Дата: 12.04.2019 10:57
Кількість переглядів: 603

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту рішення Лісовогринівецької сільської ради

«Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

 

На виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

оприлюднюється:

Проект рішення Лісовогринівецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». З метою реалізації державної політики по врегулюванню відносин, що виникають у сфері справляння податків і зборів, було розроблено Проект рішення Лісовогринівецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Даний проект регуляторного акту розміщено на офіційному веб-сайті cільської ради  lisovogrynivecka.gromada.org.ua з метою обговорення.

Зауваження та пропозиції щодо даного проекту просимо направляти у письмовій формі впродовж одного місяця з дня оприлюднення за адресою: с. Лісові Гринівці,  Хмельницький район, вул. Центральна 4,  конт. тел. (0382) 62-68-23

 

 

 

 

Лісовогринівецка сільська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь