A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Лісовогринівецькій громаді

Дата: 18.10.2019 14:51
Кількість переглядів: 1975

Сьогодні, 18 жовтня 2019 року, у Лісовогринівецькій об'єднаній територіальні громаді знаменна та історична подія - відкриття нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини Лісовогринівецької сільської ради.

 

Це межа, нового значимого етапу в соціальному житті громади та області вцілому. Це величезна робота - ще один крок у розвиток охорони здоров'я - підсумок клопіткої праці великого числа людей від будівельників,підрядників, виконробів, медичних працівників і керівників. Впершу чергу є велика заслуга Управління регіонального розвитку та будівництв Хмельницької обласної державної адміністрації в особі начальника управління - БРИГАДИР Віри Іванівни, та ТОВ "Ізяславтрансбуд" - в особі виконроба, Кондратюка Михайла Васильовича.

 

 

Голова Лісовогринівецької сільської ради Віталій Володимирович ГРАЛЮК привітав усіх жителів із визначною датою, божав міцного здоров'я усім медичним працівникам громади та побажав, щоб у новій амбулаторі панувала здорова атмосфера.

Також сільський очільник, Віталій ГРАЛЮК наголосив, що обіцянка яку він дав наприкінці 2018 року, саме тоді коли розпочалася робота, виконана та дотримана, і меньше ніж за 1 рік відкрили нове приміщення.

В подарунок від сільського голови, нова амбулаторія отримала ікону "Цілителя Пантелеймона".

 

 

На свято були запрошені: Цуглевич Яків Миколайович - директор Департаменту охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адміністрації; Ткачук Сергій Петрівич - в.о. заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації; Яцковський Сергій Віталійович – Директор Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування; Мельник Юрій Володимирович– голова Хмельницької районної ради; Крупа Олександр Володимирович – в.о. голови Хмельницької районної адміністрації; Гуцалюк Леонід Володимирович – помічник народного депутата України Сергія Лабазюка; Коцюба Леонід Григорович - директор КНП "Центр первинної медичної допомоги Хмельницького району"

У своїх виступах обласне курівництво і керівники району привітали жителів з визначною подією, побажали усім міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів в житті, щоденній праці на благо їхніх родин, громади та України. Наголосили також на тому, що головними завданнями для влади має бути соціальний захист населення та доступна якісна медицина.

 

 

Почесне право відкрити Лісовогринівецьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини удостоїлись учні 1 -го класу Лісовогринівецького ліцею Корчак Тимур та Дячук Аріна.

 

 

Перед оглядом приміщення, отець  Георгій, настоятель Храму святої Мучениці Параскеви Української православної церкви освятив нову будову та благословив медичних працівників.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь