A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шістдесять років - це більше, ніж півстоліття

Дата: 05.02.2020 15:38
Кількість переглядів: 2241

У селі Терешівці, сьогодні, свій шестидесятилітній подружній ювілей, святкують Михайло Маркович та Марія Микитівна Ангелюки.

На значну подію завітав голова Лісовогринівецької сільської ради Віталій Гралюк. Приємними та теплими слова привітав Віталій Володимирович ювілярів, та побажав міцного невичерпного здоров'я! Щоб до них частіше приїжджали діти, онуки та правнуки, та довгих років спільного життя. Також сільський голова подарував приємні подарунки для винуватців свята. 

Фото без опису

На святі була староста села Терешівці Малик Тетяна Михайлівна та соціальний працівник Василишина Оксана Василівна, яка заспівала пісню про батьків, а  директор Будинку культури та бібліотекар села Шпичинці Ковпак Тетяна і Князь Юлія заспівали пісні про сім'ю та любов дітей до своїх батьків.

Фото без опису

 

Шістдесят - ціла епоха. За ці довгі роки ви стали прекрасиним подружжям, ідеальними батьками: батьком і матір'ю, бабусею і дідусем, прабабою та прадідусем... - нехай цей список продовжується до нескінченності ще багато й багато років!

Ви - приклад кохання, яке не в'яне, і ніжності ,яка не вмирає. Ви нескінченно цінні для всіх, хто любить вас і прийшов в цей день із привітаннями! Зі святом, любі наші ювіляри! Нехай ваше життя буде сповнене лише позитивними емоціями! Нехай доля підносить лише добрі новини і сюрпризи!

Здоров'я і безмежного кохання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь