A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 15:15
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

 

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

20-21 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Два роки тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні, мати право вільно дихати, відчувати себе громадянами, а не сірою масою. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, в тому числі мешканці нашого району, боролися з тоталітарним режимом, йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави.

Вони – Герої, бо герой – це той, хто не шкодує себе заради інших. Ми всі в боргу перед цими людьми – і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами з небес. Дуже хочемо вірити, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя стане краще Україна. Знаємо, що український народ після Революції Гідності став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості.
Просимо згадати і вшанувати в ці дні Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі. Слава Україні!

 

 

Голова Лісовогринівецької сільської ради             Віталій ГРАЛЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь