A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення Виконавчого комітету "Про організаційні заходи в умовах карантину на території Лісовогринівецьої сільської ради"

Дата: 02.04.2020 14:25
Кількість переглядів: 608


  

ЛІСОВОГРИНІВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                                        Рішення №3 

      30 березня  2020 року                                                      с. Лісові Гринівці

 

Про організаційні заходи

в умовах карантину на території

Лісовогринівецької сільської  ради

 

Керуючись ст. 42 Закону України  «про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Указу Президента України від 13.03.2020 року (№ 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони україни» від 13.03.2020 року) (Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної  безпеки в умовах спалаху гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS Co V-2), ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  Постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 211 («Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» із змінами від 16.03.2020 р., Розпорядженнь голови Хмельницької ОДА від 11.03.2020 р. № 244/2020-р «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Хмельницької області» та від 13.03.2020 р. № 252/2020-р «Про організаційні заходи в умовах карантину на території хмельницької області», на виконання Протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій № 3 від 12 березня 2020 року, на виконання Протоколу засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій № 3 від 16 березня 2020 року, на виконання Протоколу засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій № 4 від 17 березня 2020 року з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19

Виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради

ВИРІШИВ :

 

 

  1. Скасувати та перевести в телефонний режим особисті прийоми громадян, або за допомогою інших технічних засобів.

  2. Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань з послідуючим обов’язковим повідомленням сімейних лікарів.

  3. Максимально перевести здійснювану працівниками роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.

  4. Передбачити режим провітрування, вологе прибирання та кварцування службових приміщень.

 

  1. Працівникам апарату сільської ради провести роботу з керівниками продовольчих магазинів, закладів громадського харчування щодо забезпечення закладами торгівлі товарами першої необхідності  та проведення дезинфенкції власних приміщень, відповідно до рекомендації ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України»» та забезпечення виконання постанови № 211 від 11.03.2020 р. та обслуговування громадян у відповідності 1 особа на площу 10 м.кв. розмістивши при цьому відповідні позначки.

  2. Працівникам апарату сільської ради виконавчого комітету сільської ради  постійно вести інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією, та рекомендувати населенню обмежити фізичні контакти під час дії карантиних заходів.

  3. Заборонити діяльність суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами і агрохімікатами, насінням і садивним матеріаломзасобами звязку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за   умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

 

  1. Керівники закладів, установ, організацій, підприємств, незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб’єкти підприємницької діяльності несуть персональну відповідальність за невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.

 

  1. Керуючому справами виконавчого комітету надати дане розпорядження у Хмельницьке районне відділення поліції ХВП ГУ НП України в Хмельницькій області для регаування та дотримання виконання даного рішення в межах передбачених законодавством власних повноважень.

 

  1. Хмельницькому районному відділення поліції ХВП ГУ НП України в Хмельницькій області забезпечити громадський порядок, публічну безпеку та виконання передбачених цим рішенням заходів натериторії Лісовогринічвецької сільської об’єднаної  територіальної громади на період карантину.

 

  1. Заборонити відвідування дитячих та спортивних майдачиків, стадіонів. Заборонити збір (скупчення людейбільше 10 осіб) в громадських та інших місцях на території ОТГ.

 

  1.  Заборонити на території ОТГ проведення пікніків, розведення багаття в парках, скверах, лісах, лісосмугах.

 

  1. Заборонити релігійні заходи (богослужіння) на території Лісовогринівецької ОТГ, що передбачають скупчення людей, більше ніж 3 особи та з дотриманням дистанції не менше 2 метри від іншої людини.

 

 

 

 

        

  Карантині заходи діють до особливого рішення Кабінету Міністрів України про їх скасування.

Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

         Сільський голова                                         Гралюк В.В.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь