A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 13.03.2017 16:49
Кількість переглядів: 1030

ПОВІДОМЛЕННЯ  про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації - «Детальний план території під будівництво, обслуговування та ремонт об’єктів альтернативної енергетики (для будівництва об’єкту енергетики, який виробляє електроенергію із сонячного випромінювання) в с. Лісові Гринівці Лісовогринівецької сільської ради Хмельницького району Хмельницької області».

 

Проект Детального плану території під будівництво об’єкту енергетики, який виробляє електроенергію із сонячного випромінювання на території с.Лісові Гринівці Лісовогринівецької сільської ради на земельних ділянках загальною площею 21,6282 га кадастрові номери 6825083600:03:007:1510, 6825083600:03:007:1558, 6825083600:03:007:1552 виконаний відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та рішення Лісовогринівецької сільської ради від 01.03.2017 року № 2 «Про розроблення детального плану території в межах с.Лісові Гринівці Хмельницького району під будівництво, обслуговування та ремонту об’єктів альтернативної енергетики (для будівництва об’єкту енергетики, який виробляє електроенергію із сонячного випромінювання)».

Замовником проекту виступає виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради, співзамовником – ТОВ «Енергопарк Поділля» ідентифікаційний код 40514201 (м.Хмельницький, вул.. Зарічанська, 5/3) та  розробником проекту – ТОВ «Земельнио-аграрний центр «КАРАТ» (м. Хмельницький, вул. Пушкіна, 9).

«Детальний план території» розробляється з метою визначення цільового призначення з відображення існуючого функціонального використання земельної ділянки та формування принципів планувальної організації забудови, з визначенням всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними вимогами.

Проект містобудівної документації складається з пояснювальної записки (брошура) з графічними матеріалами у паперовому вигляді та у цифровому форматі.

Земельні ділянки, на які розробляється детальний план території, розташовані в межах с.Лісові Гринівці (в східній частині села на відстані близько 10 м від зони відведення автомобільної дороги  державного значення Н-03 Житомир-Чернівці) загальною площею 21,6282 га та перебуває у приватній власності  на підставі право установчих документів на право власності на нерухоме майно.

Інвестиційними намірами передбачається будівництво об’єкту енергетики, який виробляє електроенергію із сонячного випромінювання (сонячні батареї) з подальшою реєстрацією підприємства на території Лісовогринівецької сільської ради;

Для цього розробляється детальний план території для розташування об’єкту енергетики ТОВ «Енергопарк Поділля»;

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можна з 09.03.2017 по 05.04.2017 року під час його прилюдного експонування у приміщенні адмінбудівлі сільської  ради за адресою: с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4 або на офіційному веб-сайті громади  (lisovogrynivecka.gromada.org.ua) у розділі «Новини та оголошення». Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються з 09.03.2017 по 05.04.2017 року в с.Лісові Гринівці приміщення сільської ради в кабінеті відділу архітектури та землеустрою.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ващук Вадим Григорович – начальник відділу архітектури та землеустрою виконавчого комітету сільської ради.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Пропозиції, подані іншими особами або подані після 05.04.2017 року залишаються без розгляду.

Датою проведення громадських слухань визначити 06 квітня 2017 року о 12:00 год. в приміщенні актової зали Лісовогринівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь