Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 13.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 1091

Лісовогринівецькю  сільською радою відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб буде оприлюднено проект рішення сесії сільської ради  «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади».

Надходження до бюджету територіальної громади місцевих податків і зборів поряд з іншими джерелами доходів забезпечує фінансові можливості для виконання органом місцевого самоврядування повноважень  у сфері соціально-економічного і культурного розвитку, освіти, охорони здоров'я, культури, фізкультури і спорту,  соціального захисту населення. Частка місцевих податків і зборів складає понад 40% доходів сільського бюджету Лісовогринівецької сільської ради (без урахування трансфертів).

На даний час на території громади діє рішення Лісовогринівецької сільської ради від 23.06.2020 року № 121 «Про  встановлення  місцевих податків та  зборів на території Лісовогринівецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік», термін дії якого збігає 31.12.2021 року.

Прийняття даного регуляторного акта має на меті забезпечити збалансований підхід між наповненням бюджету територіальної громади та інтересами малого і середнього підприємництва, а також прогнозованість податкового навантаження для суб’єктів підприємництва у середньостроковій перспективі.

Зауваження та пропозиції просимо надавати протягом 1 місяця з дня опублікування на адресу: fin_lisovi_rada@ukr.net, або поштою на  адресу: 31340, вул. Центральна, 4, с. Лісові Гринівці, Хмельницький район,  Хмельницька область.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь