A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування, звіту про стратегічну екологічну оцінку та про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Дата: 23.04.2021 10:44
Кількість переглядів: 855

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Лісовогринівецька сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті генерального плану населеного пункту та розділу “Охорона навколишнього природного середовища”.

Повна назва документа державного планування: генеральний план населеного пункту с. Лісові Гринівці Хмельницького району Хмельницької області.

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Лісовогринівецьку сільську раду Хмельницької області.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення проекту звіту про стратегічну екологічну оцінку до генерального плану розпочато з 19.04.2021р. та триватиме до 24 травня 2021 року.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до розділу “Охорона навколишнього природного середовища”.

Ознайомитися з проектом розділу “Охорона навколишнього природного середовища”, екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, подати свої зауваження та пропозиції можна до відділу архітектури та землеустрою Лісовогринівецької сільської ради.

Строк подання зауважень та пропозицій здійснюється до 24 травня 2021 року.
Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення транскордонних консультацій держави походження щодо проекту генерального плану території не вимагається згідно з чинним законодавством.

Громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку до генерального плану відбудеться 24 травня 2021 року за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н., с. Лісові Гринівці.

    Місце проведення: приміщення актового залу Лісогринівецького ліцею. Початок о 13:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь