A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання голови Лісовогринівецької сільської ради з Днем пам`яті та примирення та Перемоги у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 09:31
Кількість переглядів: 2170

Фото без опису

 

 

Шановні жителі Лісовогринівецької громади! 

8 і 9 травня в Україні відзначаються Дні пам’яті та примирення, з нагоди незабутнього подвигу визволителів від навали нацизму і вшанування жертв Другої світової війни, та День Перемоги.

У ці дні ми говоримо про сумні події 1939 – 1945 років. Згадуємо всіх тих, перед ким ми у безкінечному боргу за наше сьогодення, схиляємо голови перед полеглими у боях, у концтаборах, у вирі воєнного лихоліття. Важко знайти українську родину, у родоводі та пам’яті якої немає особистих втрат від тієї війни.

Фото без опису

 

Невпинно летять роки. Все менше і менше залишається живих учасників, свідків Другої світової війни: ветеранів, дітей війни.

Висловлюємо свою вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення. Низький уклін вам за це! Щиросердно бажаємо Вам міцного здоров'я, добра й благополуччя.

Віддаючи найглибшу шану тим, хто сімдесят шість років тому захистив Україну і весь світ від нацистської навали, від усього серця висловлюємо слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет України на східному фронті.

До свята Перемоги, виконавчим комітетом Лісовогринівецької сільської ради була надана матеріальна допомога учасникам бойових дій, інвалідам, вдовам загиблих учасників бойових дій ВВв, членам сім`ї загиблих учасників бойових дій ВВв, остарбайтерам.

Водночас вибачаємось перед Вами ветерани та діти війни за неможливість вшанувати ваш героїзм, як це було в минулі роки, в зв’язку з несприятливою епідемічною ситуацією яка склалася в Україні та в світі.

Вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення!

Вітаємо Вас із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь