A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про початок проведення громадського обговорення щодо пониження ступеня Терешовецької ЗОШ І-ІІ ст. до І ступеня та обговорення відповідного проєкту рішення

Дата: 17.06.2021 14:16
Кількість переглядів: 1499

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо пониження ступеня Терешовецької ЗОШ І-ІІ ст. до І ступеня та обговорення відповідного проєкту рішення, що виноситиметься на розгляд Лісовогринівецької сільської ради.

1. Найменування організатора громадського обговорення – Лісовогринівецька сільська рада.

2. Ініціатор громадського обговорення – виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради.

3. Мета: врахування думки жителів села Терешівці та Редвинці щодо пониження ступеня Терешовецької ЗОШ І-ІІ ст. до І ступеня та обговорення відповідного проєкту рішення, що виноситиметься на розгляд Лісовогринівецької сільської ради.

Рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти приймає його засновник (засновники).

Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади.

Розвиток мережі комунальних початкових шкіл, гімназій забезпечують районні, міські, сільські, селищні ради.

У разі реорганізації чи ліквідації закладу загальної середньої освіти засновник зобов’язаний забезпечити учням можливість продовжити здобуття загальної середньої освіти на відповідному рівні освіти.

 Реорганізація і ліквідація закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості допускаються лише після громадського обговорення проекту, відповідного рішення засновника.

11 червня 2021 року до Лісовогринівецької сільської ради надійшов лист-повідомлення від т.в.о. директора школи Польової О.В., про планову мережу класів станом на 1 вересня 2021 року, у якому налічується 18 учнів.

Виходячи з цього виконавчий Лісовогринівецької сільської ради на черговому засіданні виконкому прийняв рішення, щодо проведення громадського обговорення щодо реорганізації Терешовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, шляхом пониження ступеня.

Також зауважуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 року №6, за рахунок освітньої субвенції не здійснюється з 1 вересня 2016 р. фінансування закладів загальної середньої освіти (крім закладів початкової школи), кількість учнів у яких становить менше 25 осіб.

4. Строк, місце, час проведення громадських слухань, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників – громадське обговорення відбудуться в приміщенні Терешовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, с. Терешівці 02.07.2021 року о 15.00 год.

5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень) — Лісовогринівецької сільської рада, с. Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4, e-mail: lisovi_rada@ukr.net .

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає протягом 7 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

6. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону ініціатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення Виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради, с. Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4, e-mail lisovi_rada@ukr.net тел.0969133307

7. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Купельський Леонід Володимирович – спеціаліст І категорії з питань освіти та культури Лісовогринівецької сільської ради.

  Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання щодо пониження ступеня Терешовецької ЗОШ І-ІІ ст. до І ступеня та обговорення відповідного проєкту рішення, що виноситиметься на розгляд Лісовогринівецької сільської ради.

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь