A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Проведена  чергова зустрічі з представниками Лісовогринівецької  громади.

Дата: 10.08.2021 17:10
Кількість переглядів: 1716

З метою проведення кампанії з детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян заступник начальника Хмельницької ДПІ Іван Чмелюк провів виїзну зустріч з керівництвом Лісовогринівецької сільської ради та начальником Фінансового відділу сільської ради Альоною Поліщук.

 

Фото без опису

 

У ході зустрічі розглядались особливості Закону України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Закон врегульовує особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Також розглядалось питання декларування доходів громадян, у власності або користуванні яких є значні площі земельних ділянок та спецтехніка для їх обробітку (трактори, комбайни та ін.), для подальшого залучення їх до декларування доходів.

Питання сплати ПДФО за місцем провадження господарської діяльності, переваги подання звітності в електронному вигляді та отримання ЕЦП.

Іван Володимирович зауважив на актуальності продовження роботи з інвентаризації землевласників, землекористувачів й надання уточненої інформації щодо власників земельних ділянок та їх адрес.

 

 Також вчергове наголошувалось  на  можливості  громадян  надавати  податкову звітність  користуючись  електронним сервісом ДПС – Е-кабінетом платника.

P.S.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot. Більше інформації на офіційних сторінках у соціальній мережі Фейсбук:  Державка податкова служба  України https://www.facebook.com/TaxUkraine

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь