A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Якою на Хмельниччині є ситуація із COVID-19?

Дата: 11.07.2022 10:57
Кількість переглядів: 648

 

Широкомасштабна війна змушує українців менше уваги приділяти своєму здоров`ю, проте це не значить, що самі хвороби взагалі зникли. Нині ми переймаємося боротьбою не з недугами, а зі світовим злом — рашистами. До того ж, доступ до медичних послуг у багатьох людей нині є обмеженим.
Тим часом, світ продовжує боротися з COVID-19. Лідерами сьомої хвилі в Європі з приросту заражених за добу стали Італія та Франція.
  В Україні з початку пандемії зафіксовано понад 5 млн. випадків цієї недуги. Найбільш розповсюдженим наразі, за даними досліджень, є Омікрон, що протікає значно легше, ніж попередні штами. Зазвичай, він “маскується” під ГРВІ та проходить за 3-4 дні. До того ж, у теплу пору року українці більше часу проводять надворі, що мінімізує контакти й передачу захворювання (мова не йде про окуповані території та місця, де тривають активні бойові дії).
  За тиждень з 27 червня до 3 липня цього року в нашій державі зафіксовано 1106 хворих на COVID-19, 95 з яких — діти. 943 особи були госпіталізовані з “позитивним” тестом або підозрою на COVID-19.
  У Хмельницькій області з початку пандемії лабораторно підтверджено 211660 випадків цієї недуги. За тиждень з 27 червня до 3 липня у краї COVID-19 підтвердили у 60 осіб. Було здійснено 132 обстеження потенційних хворих методом ПЛР та виконано 2921 “швидкий” тест.
  Нагадуємо, що вакцинація проти COVID-19 в Україні та Хмельницькій області, зокрема, триває. За більш детальною інформацією щодо щеплень звертайтеся до свого сімейного лікаря або до амбулаторії, з якою у вас укладена декларація.

 

Фото без опису

Інформацій взята з сайту ДУ «ХОЦКПХ МОЗУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь