A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

21 липня відбулася чергова зустріч з представниками податкової служби

Дата: 21.07.2022 08:43
Кількість переглядів: 383

 

     З метою належної взаємодії та ефективної комунікації з територіальними громадами 21.07.2022 року Хмельницька державна інспекція ГУ ДПІ у Хмельницькій області в заступника начальника ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Івана Чмелюка  та начальника відділу Віктора Пястука за участі представників Лісовогринівецької територіальної громади в приміщені Лісовогринівецької сільської ради провели робочу зустріч, щодо сумлінної сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць та розвитку регіональної економіки. 
 
     З метою збільшення надходжень до бюджету обговорено ряд питань щодо сплати податків, а саме : пошуку резервів наповнення дохідної частини бюджету,легалізації заробітної плати,погашення податкового боргу подання звітності в електронному вигляді. 
Новації застосування ЗУ від 15.03.2022 р. №2120-ХІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» зокрема: право на застосування спрощеної системи оподаткування 3 групи за ставкою 2%. Сплата податків у період воєнного стану, збереження та створення робочих місць та розвитку регіональної економіки. 
     Проведення кампанії декларування громадянами доходів отриманих у 2021 році, популяризації процесу оподаткування доходів одноосібників, пайовиків, які(обробляють понад 2 гектари земельних угідь)в рамках операції «Урожай», потенційних декларантів)(само зайнятих осіб) у ході проведення кампанії декларування доходів та майнового стану. 
    Також проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення . Проведено роз’яснення щодо змін податкового законодавства, які відбулись протягом року. Особливу увагу приділили питанню нарахування та сплати земельного податку з фізичних осіб, проведенню нормативно-грошової оцінки земель громади.

 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь