A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Збережи усмішку дитині»: діти ВПО можуть безоплатно отримати профілактику та лікування карієсу по всій Україні.

Дата: 20.01.2023 11:24
Кількість переглядів: 181

 

Стартував благодійний проєкт «Збережи усмішку дитині». Діти (віком до 12 років) вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб) або військовослужбовців ЗСУ, можуть безоплатно отримати діагностику, профілактику та лікування карієсу в різних містах країни.

 

З першого року життя в 15% дітей в Україні виникає та поширюється карієс, а 9 з 10 першокласників йдуть до школи з уже пошкодженими зубами. На початку навчання в школі захворюваність на карієс досягає піку в 95% дітей.

Під час війни лікують переважно невідкладні випадки (гострий біль).

 

Бренди IVOCLAR, INSPE та Piksters, разом із небайдужими стоматологами у різних куточках України, об’єднала одна мета – зберегти усмішки дітей. Вже зараз матеріалів для реалізації проекту доставлено з розрахунку на профілактику та лікування 5000 дитячих усмішок.

 

 

 

Щоб отримати безкоштовну допомогу необхідно мати:

  • довідку ВПО; 
  • копію свідоцтва про народження дитини;
  • документ, що підтверджує особу батька/матері/опікуна дитини.

 

Для зручності пошуку найближчого стоматологічного кабінету-партнера проєкту, запущена інтернет сторінка з логічним інтерфейсом. 

 

Отримати послугу просто: 

  • Обираєте клініку-партнера програми; 
  • Узгоджуєте з клінікою дату та час прийому; 
  • Отримуєте допомогу в межах проєкту.

 

Лікар у клініці проведе діагностику ротової порожнини дитини і при виявленні зубчиків, ушкоджених карієсом – проведе лікування та профілактику появи нових уражень карієсом. 

 

Запрошуємо стоматологів долучатись до проєкту «Збережи усмішку дитині» та стати партнером. Чим більше нас, тим більше здорових, щасливих усмішок малечі. 

 

Діти - наше майбутнє і їх здоров'я повинне бути пріоритетом!

 

 

 

 

 

 

 

За додатковою інформацією для ЗМІ звертайтесь

Проєктний менеджер INSPE

Ірина Палига

Тел.067 686 73 39

e-mail: iryna.palyha@inspe.ua

 

Інформаційна довідка

 

INSPE – компанія з історією, традиціями і при цьому молода та дуже сучасна. Від свого заснування у 1997 році і до сьогодні, мета INSPE - підвищення стандартів в українській стоматології до світового рівня. Інновації, які з’являються на ринку, обладнання, матеріали, інструменти від найкращих виробників-світових лідерів, навчання з найвідомішими лекторами-практиками, надійна технічна підтримка – те, що INSPE завжди пропонує своїм клієнтам.

 

IVOCLAR – компанія з історією сімейного бізнесу, яка почалась у 1923 році. Сьогодні це одна з провідних стоматологічних компаній у світі. Комплексні рішення IVOCLAR допомагають людям поліпшити стан здоров'я порожнини рота в усьому світі. Як і клієнти, компанія ніколи не стоїть на місці. IVOCLAR поділяє одну місію: Making People Smile.


Piksters – флагманський бренд австралійської компанії Erskine Oral Care, яка створена в 1992 році доктором Крейгом Ерскін-Смітом. Erskine Oral Care розробляє, виробляє та розповсюджує засоби догляду за зубами та порожниною рота по всьому світу. Piksters широко поширена у стоматологічних, продуктових та аптечних мережах, як провідна міжзубна щітка в Австралії. Однією з цілей компанії є надання продуктів, які прості у використанні та заощаджують час.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь