A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

9 лютого на Хмельниччині проведуть режимні заміри 

Дата: 08.02.2023 15:44
Кількість переглядів: 120

 

 

Як проведуть режимний день

Почергово у кожній області на один день зовсім не вимикатимуть світла. Оскільки в енергосистемі є дефіцит потужності, спричинений російськими атаками, одночасно в областях, де не проводяться виміри в конкретний день, ліміти споживання також можуть бути знижені. 

— Більш конкретну інформацію ви зможете отримати від обленерго в своєму регіоні. Але енергетики будуть робити все можливе, щоб споживачі не відчули додаткового дискомфорту через проведення вимірів, — додають в Укренерго. 

Додамо, що в Хмельницькій області день режимних замірів пройде 9 лютого. Читайте про це у матеріалі На Хмельниччині 9 лютого світла не виключатимуть

Для чого потрібні виміри

Завдяки проведенню режимного дня енергетики зможуть побачити, як поводяться споживачі, маючи постійний доступ до електроенергії на даний час. 

Таке дослідження називається режимним виміром. Воно дозволяє визначити, скільки саме зараз споживає кожна область за умови нормальної роботи енергосистеми. 

Також такі вимірювання дадуть можливість враховувати при встановлені лімітів релокацію підприємств, міграцію населення, фактичні зміни в загальному рівні й структурі споживання.

На що вплинуть результати вимірів

Отримані результати обіцяють враховувати при зміні кількості населення та при розміщенні підприємств.

Вони дозволять енергетикам скоригувати обсяги лімітів для кожної області і забезпечити більш рівномірний розподіл наявної в системі потужності по регіонах, додають в Укренерго.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь