A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 09.03.2023 14:10
Кількість переглядів: 105

       Лісовогринівецькою сільською радою відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від  фізичних та юридичних осіб буде оприлюднено проект рішення сесії сільської ради «Про всановлення місцевих податків і зборів на території Лісовогринівецької сільської територіальної громади з 01.01.2024 року».

     Надходження до бюджету територіальної громади місцевих податків і зборів поряд з іншими джерелами доходів забезпечує фінансові можливості для виконання органом місцевого самоврядування повноважень у сфері соціально-економічного і культурного розвитку,освіти, охорони здоровя ,культури ,фізкультури та спорту, соціального захисту населення. Частка місцевих податків і зборів складає 40% доходів сільського бюджету Лісовогринівецької сільської ради (Без урахування міжбюджетних трансфертів).

     На сьогодні на території Лісовогринівецької сільської ради діє безтермінове  Рішення Лісовогринівецької сільської ради № 5  від 25 червня 2021 року зі змінами  внесеними Рішенням №1  25 чергової сесії VIII скликання від 06 жовтня 2022 року.

    Прийняття даного регуляторного акта має забезпечити збалансований підхід між наповненням бюджету територіальної громади та інтересами фізичних осіб,малого та середнього підприємництва, а також прогнозованість податкового навантаження у середньостроковій перспективі .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь