A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 09.03.2023 14:11
Кількість переглядів: 98

Про оприлюднення регуляторного акту Лісовогринівецької сільської ради «Про затвердження «Положення про порядок визначення та відшкодування збитків  власникам землі та землекористувачам на території Лісовогринівецької територіальної громади»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення сесії сільської ради « Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків  власникам землі та землекористувачам на території Лісовогринівецької територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу, розроблений Відділом архітектури, землеустрою та житлово-комунального господарства Лісовогринівецької сільської ради.

Мета: Ціллю прийняття цього регуляторного акту є встановлення на території Лісовогринівецької територіальної громади єдиного порядку визначення та відшкодування збитків  власникам  землі та землекористувачам.

План розгляду: 2 квартал 2023р.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовому вигляді на протягом місяця з моменту оприлюднення проекту на адресу: 31340, вул. Центральна, 4, с. Лісові Гринівці, Хмельницький район, Хмельницька область, та на електронну адресу: e-mail:  lisovi_rada@ukr.net в місячний термін.

Розробник документа:         Відділ архітектури, землеустрою та житлово-комунального господарства 

Відповідальна особа:           Ільчишин Руслан Петрович

Контактний телефон:          (0382) 62-68-23

e-mail:                                    lisovi_rada@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь