A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

27 березня – Міжнародний день театру

Дата: 27.03.2023 13:13
Кількість переглядів: 82

 

Шановні актори, драматурги, сценаристи, усі, чиє життя пов’язане з театром!

Щороку 27 березня відзначається Міжнародний день театру. Це професійне свято людей, які присвятили своє життя служінню великому і прекрасному театральному мистецтву.

У Міжнародний день театру щиро вітємо всіх театральних діячів, працівників театрів, усіх, чиє життя пов’язане з театральною сферою, з цим прекрасним святом. Ви силою свого таланту розкриваєте в людях їх найкращі якості, вчите вічним істинам добра й краси.

Свій початок свято Дня театру бере з 60-х років XX століття. Засновано воно було з ініціативи Міжнародного інституту театру в 1961 році. Перше святкування відбулося у 1962 році. Послання до діячів театрального мистецтва тоді було написано культовим французьким художником, письменником і драматургом Жаном Кокто.

Цього дня на сценах театрів по всьому світу дають найкращі вистави, зокрема й благодійні. А на адресу всіх театральних акторів лунають різноманітні привітання та побажання.

Від усього серця бажаємо всім, чиє життя нерозривно пов’язане з театральним мистецтвом, натхнення, благодатних умов для розвитку вашого таланту, втілення творчих задумів, успіхів, здійснення мрій та прихильності муз!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь