A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Як вступникам із ТОТ зареєструватися для участі в мультипредметному тесті

Дата: 19.04.2023 15:38
Кількість переглядів: 93

Випускники з тимчасово окупованих територій України зможуть зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) на підставі свідоцтва про народження і спеціальної довідки, повідомили у Міносвіти.

- Сканкопія довідки надсилатиметься випускникам на електронну пошту після звернення до українських навчальних закладів, у яких вони завершують здобуття повної загальної середньої освіти в цьому році. Зокрема, за екстернатною, сімейною (домашньою) та/або дистанційною формою навчання.

- Така можливість передбачена для мешканців ТОТ, які не змогли отримати паспорт громадянина України та/або реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП).

- Для реєстрації для участі в НМТ на підставі довідки вступники із ТОТ також мають подати до регламентної комісії при регіональному центрі оцінювання якості освіти відповідну заяву.

- У такому випадку під час створення персонального кабінету необхідно буде обрати тип документа «Свідоцтво про народження» та, якщо треба, поставити позначку «Підтверджую, що не маю РНОКПП» і завантажити сканкопії.

Нагадаємо, що випускники з ТОТ і ті, хто покинув такі території після 1 січня 2023 року, мають право на навчання за держзамовленням у закладах вищої освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь