A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

26 квітня – Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

Дата: 26.04.2023 10:19
Кількість переглядів: 102

Сьогодні, 26 квітня, вся країна вшановує пам’ять героїв, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки.

Ця аварія спричинила національну трагедію, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Вона опалила долі мільйонів наших громадян, породила велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають. Чорнобиль і досі озивається пекучим болем та стражданнями у багатьох родинах.

І сьогодні, під час жорстокої війни, мужні працівники ЧАЕС й наші військові знову захищають атомні станції й боронять не лише нашу землю, а й увесь світ від страшного, смертельного атомного лиха, що намагаються завдати російські окупанти.

З глибокою шаною схиляємо голови перед вами, дорогі учасники-ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за подвиг, під час якого ви стали на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки.

Бажаємо вам міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра, злагоди.  Хай завжди поруч з вами буде людська вдячність, повага та турбота за вашу відданість та мужність!

Нехай ніколи не повториться жах тієї масштабної техногенної катастрофи, яка  навчила нас цінувати нашу Землю, природу, мир, спокій та людське життя.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь