Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НАЦІОНАЛЬНОЮ ПОЛІЦІЄЮ УКРАЇНИ СПІЛЬНО З КОМПАНІЄЮ FIND MY PARENT РОЗРОБЛЕНО ДОДАТОК ДЛЯ ПОШУКУ ЗНИКЛИХ ДІТЕЙ

Дата: 02.05.2023 12:58
Кількість переглядів: 170

Національною поліцією України приділяється особлива увага діяльності, спрямованої на захист прав та інтересів дітей, створення безпечного дитячого середовища та встановлення місцезнаходження дітей, зокрема й тих, які у результаті військових дій зникли безвісти чи з якими втрачений зв’язок.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України  до органів поліції надійшло 11 257 звернень щодо зникнення 11 442 дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина.

Крім того, за інформацією Національного інформаційного бюро 19 544 українських дітей депортовано (за даними з відкритих джерел, озвучених рф, - 744 000 дітей, близько 5 мільйонів людей загалом) таабо незаконно переміщено.

За даними різних міжнародних організацій більше ніж 2 мільйона дітей переїхали в сусідні країни та близько 3 мільйонів дітей — є внутрішньо переміщеними, що складає понад половину дитячого населення України.

У зв’язку із цим Управлінням ювенальної превенції  Національної поліції України спільно з компанією «Find My Parent» розроблено мобільний додаток «Reunite Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій.

Завантажити додаток можна в App Store і Google Play, а також дізнатися більше на сайті www.reunite-ukraine.com

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь