A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НАЦІОНАЛЬНОЮ ПОЛІЦІЄЮ УКРАЇНИ СПІЛЬНО З КОМПАНІЄЮ FIND MY PARENT РОЗРОБЛЕНО ДОДАТОК ДЛЯ ПОШУКУ ЗНИКЛИХ ДІТЕЙ

Дата: 02.05.2023 12:58
Кількість переглядів: 82

Національною поліцією України приділяється особлива увага діяльності, спрямованої на захист прав та інтересів дітей, створення безпечного дитячого середовища та встановлення місцезнаходження дітей, зокрема й тих, які у результаті військових дій зникли безвісти чи з якими втрачений зв’язок.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України  до органів поліції надійшло 11 257 звернень щодо зникнення 11 442 дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина.

Крім того, за інформацією Національного інформаційного бюро 19 544 українських дітей депортовано (за даними з відкритих джерел, озвучених рф, - 744 000 дітей, близько 5 мільйонів людей загалом) таабо незаконно переміщено.

За даними різних міжнародних організацій більше ніж 2 мільйона дітей переїхали в сусідні країни та близько 3 мільйонів дітей — є внутрішньо переміщеними, що складає понад половину дитячого населення України.

У зв’язку із цим Управлінням ювенальної превенції  Національної поліції України спільно з компанією «Find My Parent» розроблено мобільний додаток «Reunite Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій.

Завантажити додаток можна в App Store і Google Play, а також дізнатися більше на сайті www.reunite-ukraine.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь