A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Чергова робоча зустріч з представниками ДПС

Дата: 15.05.2023 16:06
Кількість переглядів: 110

З метою належної взаємодії та ефективної комунікації з територіальними громадами Хмельницька державна інспекція ГУ ДПІ у Хмельницькій області в особі  начальника  ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Анатолія Щепанського та заступника начальника ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Івана Чмелюка за участі представників Лісовогринівецької територіальної громади в приміщені Хмельницької ДПІ провели робочу зустріч, щодо сумлінної сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць та розвитку регіональної економіки. 

     З метою збільшення надходжень до бюджету обговорено ряд питань щодо сплати податків, а саме : пошуку резервів наповнення дохідної частини бюджету,легалізації заробітної плати,погашення податкового боргу подання звітності в електронному вигляді. 

     Проведення кампанії декларування громадянами доходів отриманих у 2021 році, популяризації процесу оподаткування доходів одноосібників, пайовиків, які(обробляють понад 2 гектари земельних угідь)в рамках операції «Урожай», потенційних декларантів)(само зайнятих осіб) у ході проведення кампанії декларування доходів та майнового стану. 

    Також проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення . Проведено роз’яснення щодо змін податкового законодавства, які відбулись протягом року: 

  • Новації застосування ЗУ від15.03.2022р. №2120-ХІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану», зокрема: право на застосування спрощеної системи оподаткування 3 групи за ставкою 2% 

  • Проведення кампанії декларування громадянами доходів отриманих у 2021 році 

  • Проведення роз’яснювальної кампанії щодо ЗУ від 15.06.2021р. №1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального)добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» 

  • Подання до органів Державної податкової служби відомостей щодо реєстрації зміни місця проживання шляхом подання протягом місяця з моменту виникнення змін. Заяви за формою №5 ДР. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь