A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Програма розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області: які напрямки будуть профінансовані

Дата: 23.05.2023 16:31
Кількість переглядів: 148

Інформуємо, що Комісія з надання бюджетної підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання за Програмою розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки розпочала прийом документів згідно Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки, затвердженої наказом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 21.11.2022 року № 483/2022-н.

Відповідно до Порядку використання коштів Програми, на 2023 рік з обласного бюджету буде профінансовано такі напрями:

  • часткова компенсація вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання, технологічного обладнання для виробництва та переробки сільськогосподарської продукції;
  • бюджетна дотація за утримання телиць у віці з 12 до 15 місяців;
  • компенсація вартості придбаного високорепродукційного, сертифікованого насіння нішевих культур (жито, гречка, просо, кмин, сочевиця) та лікарських культур вітчизняного виробництва.

Коштами обласного бюджету можуть скористатися: особисті селянські господарства, які утримують 3 і більше корів; фізичні особи-підприємці, фермерські господарства, які мають в обробітку до 30 га землі; сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи.

Більш   детально   з   Програмою   та   переліком   документів,   визначених Порядком використанням коштів можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1LoF3NLfTJXX3iQlEmbeTEfFGXy5v9Jpc/view?us p=sharing

Документи приймаються до 13 грудня 2023 року за адресою: м.Хмельницький, вул. Свободи, 70, каб. 314,     телефон для довідок: (0382)-79-49-00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь