A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Екскурсія у Меджибіж!

Дата: 24.08.2023 09:32
Кількість переглядів: 220

З нагоди відзначення  Дня незалежності України та на завершення літніх канікул, діти військовослужбовців, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування Лісовогринівецької  територіальної громади відвідали Державний історико-культурний заповідник «Межибіж» за рахунок коштів з місцевого бюджету Лісовогринівецької сільської ради

Фото без описуЦікава та захоплююча екскурсія для дітей відбулася в супроводі досвідченого екскурсовода, яка донесла до маленьких слухачів найважливішу інформацію про діяльність замку на протязі століть.  Відвідали музей голодомору та церкву св. Миколая, що розташовані на території палацового комплексу, мали можливість придбати сувеніри та зробити колоритні фото на згадку про чудово проведений день.

Фото без описуПо завершенню екскурсії юні мандрівники мали смачний та ситний обід в місцевому кафе. Діти ділилися враженнями, отриманими під час поїздки та висловлювали бажання, щодо спільної подорожі до цікавих місць нашої країни на наступні рази.

Фото без описуСаме цим заходом керівництво та колектив Лісовогринівецької сільської ради хоче вкотре виразити слова вдячності захисникам, що боронять територіальну цілісність нашої держави та повідомити, що організація  відпочинку для їх дітей є одним  з пріоритетних завдань місцевої влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь